Denne telefonen løser busslommeproblemet med en ekstra skjerm på baksiden
Nubia X har en ekstra skjerm på baksiden.

Annonse


Denne telefonen løser busslommeproblemet med en ekstra skjerm på baksiden

Den kinesiske smarttelefonprodusenten, Nubia Technology, som for øvrig er et datterselskap av ZTE, har nå utviklet en smarttelefon kalt Nubia X og den har en meget spesiell funksjon.

Skjerm på baksiden

Telefonen har ikke bare svært tynne rammer, den har også et ekstra display på telefonens bakside. Videre har telefonen to fingeravtrykkssensorer for å sikre at brukerne kan låse opp telefonen like fort – samme hvilken skjerm man bruker.

Hoveddisplayet er på 6,26″og har en oppløsning på 2280×1080 bildepunkter. Telefonens front består av hele 93,6 prosent skjerm. Skjermen på baksiden har en størrelse på 5,1″ og den har en oppløsning på 1520×720 bildepunkter.


Bytter skjerm ved hjelp av AI

Ifølge Nubia Technology skal telefonen bytte mellom skjermene ved hjelp av kunstig intelligens – hvordan dette virker sier ikke selskapet noe om. Nøyaktig hva to skjermer skal være godt for er heller ikke noe selskapet har uttalt seg om.

Annonse


Inni telefonen finner man en Snapdragon 845-SoC med 8 GB RAM. Telefonen kommer med 64 GB lagringsplass – hvilket kan utvides med ytterligere 256 GB ved hjelp av et MicroSD-kort. Batteriet har en kapasitet på 3800 mAh. Et spennende moment som selskapet er taus om, er hvor lang batteritiden er – spesielt med tanke på at telefonen har to skjermer.

Ikke noe dedikert selfiekamera

I det videre har telefonen to kameraer – disse kan ta bilder med en oppløsning på henholdsvis 16 og 24 megapiksler. Selfiekamera finnes derimot ikke på fremsiden. Siden det finnes en skjerm på baksiden kan man benytte telefonens bakside til å ta bilder av seg selv med.

Telefonens mål er på 192 mm x 73,3 mm x 8,4mm og veier 181 gram. Den er videre utsyrt med Android 8,1 og blir mulig å kjøpe i Kina fra og med 5. november. I Kina blir telefonen med 6 GB RAM og 64 GB lagringsplass solgt for rundt 4 000,- kroner (omregnet fra kinesiske yuan).

Om vi noen gang får se telefonen i Europa gjenstår å se.

Kilde:

Gizmochina

Hva synes du om konseptet? Fortell oss i kommentarfeltet under!

Annonse