Apple Store er som forventet tatt ned i påvente av nye produkter - dette tror vi kommer!
Apple har stengt nettbutikken sin i tradisjon tro i påvente av nye produkter.

Annonse


Apple Store er som forventet tatt ned i påvente av nye produkter

Det er bare et fåtall timer til Apple lanserer ny maskinvare, og i tradisjon tro har Apple stengt nettbutikken sin.

iOS 12.1

I dag lanseres blant annet iOS 12.1, hvilket betyr at eiere av forskjellige Apple-produkter vil få en rekke nye funksjoner. Les mer om disse her.

Rammeløs iPad Pro

Videre forventer man at Apple kommer til å lansere en ny iPad Pro som vil være tilnærmet rammeløs. Flere rykter peker i retning av at dette vil bli lansert ganske snart, det siste ryktet kom faktisk i går. Rykter skal også ha det til at iPad-en vil gå for en USB-C-port i stedet for en Lightning-port.

Mac mini

Vi har tidligere i år skrevet om at Apple sannsynligvis kommer til å lansere en ny Mac mini. Denne skal være merkbart dyrere enn forgjengerne, og skal ifølge ryktene være rettet mot profesjonelle brukere. Apple har ikke lansert en Mac mini siden 2014.

Annonse


Stengingen av nettbutikken er alltid et sikkert tegn på at ny maskinvare er på vei inn i Apple Store. Selv om det ikke lenger er teknisk nødvendig, er det en fin måte å skaffe blest om sine kommende produkter på.

Les mer om hva vi forventer at blir avslørt på konferansen her.

Annonse


Annonse


Annonse