Lyst på et smarttelefonetui med integrert e-ink-skjerm?
Smarttelefonetui med integrert e-ink-skjerm? Spennende!

Annonse


Lyst på et smarttelefonetui med integrert e-ink-skjerm?

Microsofts forskningsavdeling har offentliggjort et konsept som viser et mobiltelefonetui med en integrert e-ink-skjerm. Følgelig gir etuiet telefonen en ekstra skjerm å vise informasjon på.

Økt skjermflate til liten pris

Forskerteamet til Microsoft ønsker med andre ord å øke skjermflaten som smarttelefoner kan benytte seg av, uten at man nødvendigvis må ty til vanskelige og dyre tekniske løsninger.

Ifølge prosjektbeskrivelsen er e-ink-skjermen i utgangspunktet ikke trykksensitiv, men man kan bruke fem touchknapper som er integrert i bunnen av skjermen.

Forskerne ser for seg at skjermen kan brukes til å lagre viktig informasjon som man raskt har tilgang til. Dette være seg informasjon som elektroniske billetter, rutetabeller og handlelister.

Annonse


Kan brukes som tastatur

Riktignok har Microsoft også tenkt tanken at den ekstra skjermen kan være trykksensitiv. I det scenarioet ser Microsoft for seg at skjermen kan brukes som et tastatur.

Det spesielle mobiltelefonetuiet er for øvrig utviklet til bruk med Lumia 640, men det er enda usikkert om det noen gang blir å finne på markedet.

Kilde:

Microsoft (pdf)

Ville du hatt et slikt mobiltelefonetui? Fortell oss i kommentarfeltet under.

Annonse


Annonse


Annonse