AMD Radeon RX 590 kommer tidligere enn anntatt
AMD utfordrer Nvidia i mainstreamsegmentet for grafikkort.

Annonse


AMD Radeon RX 590 kommer tidligere enn antatt

Ryktene, som for øvrig har sin opprinnelse i Kina, avslører lanseringsdato og pris til den kommende Polaris-GPU-en fra AMD. Blant annet peker ryktene i retning av at RX 590 vil bli gjort tilgjengelig i løpet av de nærmeste ukene.

Gjør det bedre enn GTX 1060

Man anser RX 590 for å være AMDs utfordrer i mainstreamsegmentet. I en ytelsestest der man har brukt Final Fantasy XV for å måle ytelsen til flere forskjellige grafikkort, har man blant annet funnet at RX 590 gjørt det hakket bedre enn Nvidias GeForce GTX 1060 (6GB).

Oppløsning på 3840×2160 bildepunkter. Alle innstillinger på “high”. (Ill.: videocardz.com)

Billigere enn konkurrenten

Det som er interessant med nettopp dette ryktet er at det påstås at kortet blir lansert den 15. november. Videre er prisen satt til 2 099,- kinesiske yuan – noe som utgjør i overkant av 2 500,- kroner.

Endelig pris i Norge er ikke kjent, men en pris i underkant av 3 000,- kroner bør være mulig. Med tanke på at GeForce GTX 1060 (6GB) blir solgt for i overkant av 3 000,- kroner i dag, er det ikke noen tvil om at AMDs kommende grafikkort vil være en skarp konkurrent i mainstreamsegmentet for grafikkort.

Annonse


Kilde:

Videocardz.com
wccftech

Benytter du deg av grafikkort fra AMD eller Nvidia? Fortell oss i kommentarfeltet under.

Annonse


Annonse


Annonse