Tallene for tredjekvartal viser et tap i antall aktive brukere.

Annonse


Snapchat mister brukere

Snapchat er fremdeles i synketrenden når tallene for tredjekvartal i 2018 er klare, men tallene indikerer uansett en liten fremgang i kostnadsreduksjonen for selskapet.

Færre aktive brukere

Enda en gang måtte Snapchat finne seg i en reduksjon av antallet aktive brukere på plattformen deres, denne gangen med ett prosent fra 188 millioner daglig aktive brukere til 186 millioner. Det tilsvarer et tap på to millioner aktive brukere.

Det er fremdeles en solid brukerbase, men det er en negativ trend som har hatt utslag på aksjekursen den siste tiden. Denne startet på 24 dollar da Snapchat gikk på børsen, og har nå en stund vinglet mellom 6 og 7 dollar.

Verst for Android-brukere

Evan Spiegel, administrerende direktør i Snap Inc. referer til Android-programvaren når han skal forklare tapet på de to millioner aktive brukerne: det går ifølge ham i at Snapchat ikke fungerer like bra på Android som det gjør på iOS.

Annonse


Han forteller dessuten at målet til Snap fra et finansielt perspektiv er å gå i null dette året, for så å oppnå et profitabelt år i 2019.

Er du fortsatt aktiv på Snapchat?

Kilde:
TechCrunch

Annonse


Annonse


Annonse