Facebook lar brukerne dele musikk gjennom deres historier og profiler
Brukere nå kunne legge til musikk i sine Facebookhistorier, og snart vil man kunne gjøre det samme med sine Facebookprofiler.

Annonse


Facebook lar brukerne dele musikk gjennom deres historier og profiler

Fra i dag av vil brukere kunne legge sanger til bilder og videoer som man deler gjennom Facebook-historier.

Gjør historiene dine bedre med musikk

Det eneste man trenger å gjøre er å ta et bilde eller lage et videoklipp, legge det til i Facebook-historie, for så å trykke på klistremerke-ikonet. Til slutt velger man musikk-klistremerket, og voila, bildet eller videoklippet er nå akkompagnert av det utvalgte musikkstykket.

Denne funksjonen var i skrivende stund ikke mulig å se da undertegnede prøvde å teste det ut. Det kan derfor være at det tar noe tid før funksjonen er rullet ut til alle.

Annonse


Knytt låter til facebookprofilen din

Facebook jobber i tillegg med en funksjoner som lar brukere laste opp sanger til deres profiler. Profilen vil i utgangspunktet vise hva du hører på for øyeblikket, men brukerne vil også ha muligheten til å feste en valgt sang i toppen av profilen.

Når en annen bruker trykker på låten som du hører på eller som er festet i profilen din, vil et klipp av låten spilles av samtidig som bilder av artisten og albumcoveret vises frem. Brukerne vil så få muligheten til å legge låten til i sine egne profiler, eller å besøke de respektive artistenes Facebook-sider.

Kilde:

Facebook

Annonse