Endelig kommer funksjonen til Pokemon Go som mange har ventet på
Niantic kunne nylig offentliggjøre at spillet kommer til å telle skritt i bakgrunnen.

Annonse


Endelig kommer funksjonen til Pokemon Go som mange har ventet på

Pokemon Go var en het potet sommeren 2016, men mobilspillet har enda en stor tilhengerskare. Faktisk var september i år den måneden Niantic opplevde aller høyest inntjening fra spillet.

Adventure Synch

Niantic har ikke hvilt på laurbærene av den grunn. Den neste oppdateringen vil nemlig inkludere en funksjon som kalles Adventure Sync – og dette er noe som fansen har bedt om lenge.

Denne gjør det nemlig mulig for spillet å foreta skrittelling i bakgrunnen – følgelig må ikke spillapplikasjonen være åpen for at skrittene spillerne går skal bli registrert.

Oppdateringen skal ifølge Niantic komme “snart”, og skal kunne synkronisere med iOS HealthKit og Android Google Fit i bakgrunnen. Videre skal appen gi en ukentlig oppsummering av antall skritt, vekktrente kilokalorier og annen statistikk.

Annonse


Det tok over to år

Skrittelling er en viktig del av Pokemon Go, da man må gå et visst antall skritt for å blant annet kunne klekke egg. Velger man å gå uten at spillet kjører, så vil skrittene i praksis være bortkastet.

Adventure Sync gjør det med andre ord mulig å klekke Pokemon-egg med telefonen trygt plantet i lomma. Det mest overraskende med dette er at det har tatt utvikleren to år å komme med funksjonen.

Spiller du enda Pokemon Go? Fortell oss i kommentarfeltet under.

Annonse