Tesla sin oppdatering gjør autopilot litt smartere.

Annonse


Tesla ruller ut stor oppdatering

Lenge har Tesla-eiere sett frem til en oppdatering til bilen som knytter navigering og autopilot nærmere, og nå kan disse glede seg til å kunne bruke naviger på autopilot-funksjonen som Tesla i det stille har rullet ut til noen kunder i en ny v9-oppdatering (2018.42).

Smartere autopilot

Den nye funksjonen har en stund vært noe Tesla-eiere har ønsket seg, og gjør slik at autopiloten håndterer inn- og utkjøring på motorveier bedre, at den foreslår filskifte og justeringer for å unngå å bli slepende bak trege trafikanter. Forbikjøringer blir en enkel sak, med andre ord.

Med aktiv naviger på autopilot er det en rett, blå linje som tegner veien fremover med en grå linje som fokuserer på den mest effektive ruten, dersom det finnes alternativer.

Begrenset funksjonalitet

De som har ventet i spenning kan likevel oppleve å bli litt skuffet: funksjonen er begrenset til å faktisk kreve litt mer aktivitet fra førerens side enn antatt. Man må fortsatt blinke i den retningen som foreslås for å initiere et filskift.

Annonse


Dessuten kan eiere i Europa måtte vente enda noen flere måneder på grunn av utfordringen Tesla Motors støter på i form av stor variasjon i filoppmerking i ulike land.

Kilde:
Elecktrek

Annonse


Annonse


Annonse