Samsung fremmer ny teknologi på AMOLED-messen i Kina.

Annonse


Ser du hva Samsung har gjort her?

Under forrige ukes AMOLED Forum-messe i Kina viste et av Samsungs datterselskaper, Samsung Display, fram det de regner med vil være fundamentet i den teknologiske utviklingen i årene fremover. Særlig var det én ting som vekket interesse.

Fremtidens smarttelefoner

Samsung viste stolt frem deres nye display-teknologi som blant annet eliminerer behovet for “busslommen” som har funnet sin vei til mange smarttelefoner i dagens marked.

Her presenterte de nemlig flere ting som gir mobilskjermer et helt nytt preg i årene som kommer: det er snakk om en fingeravtrykksleser innebygd i skjermen (FoD, Fingerprint on Display), høyttalere innebygd på samme måte (SoD, Sound on Display) og banebrytende teknologi som tillater produsenter å legge frontkamera og ansiktsgjenkjenning under skjermen (UPS, Under Panel Sensor).

Det er UPS-teknologien Samsung nå høster mye begeistring for – selskapet har funnet en måte å gjøre rommet under kameraet transparent så det er mulig å ta bilder som normalt og at ansiktsgjenkjenningen ikke skal plages.

Annonse


Er du spent på hva slags teknologi som finner veien til Samsung sine nye modeller neste år?

Kilde:
Gizmodo

Annonse


Annonse


Annonse