Google ønsker at du kjøper deres Pixel Stand om du vil lade telefonen raskere.

Annonse


Slik begrenser Google hastigheten med tredjepartsladere

For Pixel 3 og 3 XL har Google skrytt av at den kan lade trådløst med over 5W, noe som for veldig mange er et ønske, da ladingen går fortere. Det er nå klart at Pixel-telefonene likevel er veldig begrenset når det gjelder trådløs lading.

Oppdatert, 20:46:

Nå vet vi årsaken til at tredjepartsladere ikke kan lade med maks-hastigheten på 10 watt, og årsaken er at Google ikke bruker Qi når mobilen lader med maks hastighet på Pixel Stand (som vi allerede har mottatt og som inntil videre ladere iPhone Xs Max). I stedet bruker Google sin egen ladeteknologi.

Selskapet kommer til å starte et “Made for Google”-program med sertifisert utstyr som kan lade med maks hastighet. En av de første som får støtte kommer fra Belkin (“BOOST↑UP Wireless Charging Pad 10W for Pixel 3 and Pixel 3 XL”) og blir priset til rundt 500 kroner.

Annonse


 

Kilde:
Arstechnica

Manglende tredjepartsstøtte

Skal vi tro Android Police så støtter Googles telefoner 10W-lading kun ved bruk av Google sin egen Pixel Stand. Trådløse ladere fra andre selskaper kan kun lade Pixel 3 og 3 XL med 5W, likegyldig om den trådløse laderen skal være i stand til å lade mye fortere enn dette. Dessuten vil det stå på telefonen “charging rapidly” til tross for at den trekker til seg strøm med styrke på svake 5W.

Google skal ha svart med at grunnen til dette er at Pixel 3 kun oppnår “sikker kontakt” med Pixel Stand.

Kilde:
Android Police

Annonse


Annonse


Annonse