Det er ikke sikkert du bør trykke på denne artikkelen...
Er du klar til fredag?

Annonse


Det er ikke sikkert du bør trykke på denne artikkelen…

Red Dead Redemption 2 lanseres på fredag.

Ta en titt på Rockstars Western-verden

Dette er ikke et lite spill, med sine 99GB store installasjon, og når man ser på kartet skjønner man hvorfor. For her ikke bare helt nye deler med, inkludert en skummel ørken, men også flere områder fra det første spillet, inkludert Flat Iron Lake, Tall Trees og Armadillo,

Merk at om du installerer digitalt må du ha 50GB ekstra plass på din Playstation (altså rundt 150GB totalt), mens Xbox-eiere må ha 107GB ledig diskplass. Har du forhåndsbestilt kan du laste ned allerede nå.

De av dere som ønsker å se litt gameplay som ikke kommer fra Rockstar, kan ta en titt nederst i denne artikkelen.

Annonse


https://www.youtube.com/watch?v=MPV1I8G-kCM

Annonse


Annonse


Annonse