iPhone Xs Max banker Pixel 3 med over 1 minutt, men det er en grunn til at Googles nyeste sliter
Google må kjapt oppdatere Pixel 3 slik at de klarer å holde apper i RAM lengre uten å drepe dem, om ikke vil de se negative presseoppslag om ytelsen kort tid etter lansering.

Annonse


iPhone Xs Max knuser Pixel 3 XL, men det er en grunn til at Googles nyeste sliter

Selv om iPhone-er tradisjonelt har hatt mindre RAM enn Android-motpartene, noe som fremdeles ofte er sant, er ikke Xs Max treg under bruk.

Slo Note 9 sine 8GB

Den holder kanskje ikke apper åpne like lenge som en Note 9, men i utføre oppgaver mange bruker mobilene sine til, det er den kjappere enn Note 9 til i PhoneBuff sin test der Xs Max kom i mål 14 sekunder kjappere enn Note 9, selv om Note 9 har 8GB RAM, og Xs Max kun 4GB.

iPhone Xr selger bedre enn mange tror – det mener Apple-eksperten

Mens vi venter på en feilretting

Men mye verre gjør Pixel 3 det, grunnet en feil i OS-et til den nye mobilen som gjør at enheten lukker apper som normalt sett skulle ha holdt det gående i bakgrunnen mye lenger.

Annonse


Xs Max klarte testen, som inkluderte sosiale medier, spill, jobbing og video-redigering, på 2 minutter og 30 sekunder, mens Pixel 3 XL brukte hele 3 minutter og 35 sekunder.

Årsaken er nok feilen som medfører at under runde to, så beholdes altså ikke appene i Pixel 3 XL sin RAM (Google har utstyrt den med 4GB), noe som medfører at de må åpnes helt på nytt.

Annonse