Model 3
Model 3 kommer nå i billigere variant.

Annonse


Tesla har fått nye priser

Det har vært usikkerhet knyttet til Tesla og deres produksjon av Model 3 samt prising på denne lavprismodellen deres. Vi har fremdeles ikke sett noe særlig til billigversjonen de lovte som vil være priset 35 000 amerikanske dollar, men nå er det gjort endringer i Model 3-rekken deres samt prisene på disse.

Lanserte ny variant

I går lanserte Tesla en  Tesla Model 3 med et batteri som karakteriseres i mellomdistanse-segmentet. Den skal ifølge Tesla kjøre omkring 420 kilometer (til sammenligning så er langdistanse-segmentet deres oppgitt til å være rundt 500 kilometer). Prisen på den nye varianten skal være 45 000 amerikanske dollar, sammenlignet med den billigste som før dette var 4 000 dollar dyrere.

I tillegg er nå bakhjulsdrift kun tilgjengelig på den nye varianten, mens langdistansevarianten kun kan bli utstyrt med firehjulstrekk.

Produksjonsproblemer

Som de fleste har fått med seg så har Tesla hatt store problemer i produksjonslinjen, med forsinkelser som har tvunget de som står i reservasjonslisten til å vente enda lenger.

Annonse


Når det er sagt så skal Tesla ifølge Electrek ha oppnådd et svært ambisiøst mål om 50 000 enheter av Model 3 det siste kvartalet. De klarte for første gang på mange måneder å produsere omkring 5000 på en uke.

Se forøvrig hvordan vi opplevde å kjøre Tesla Model 3 tidligere i år:

Slik er det å kjøre Tesla Model 3

Kilde:
Electrek
Reuters

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse