Apple Watch Charger
Den nye ladekabelen til Apple Watch er å finne på Apples egne nettsider.

Annonse


Apple omfavner USB-C

Samtidig som nye iPhone XR blir tilgjengelig for forhåndsbestilling, har Apple i det stille lansert et nytt tilbehør i form av en ny Apple Watch-lader.

Lader med USB-C

I sin ferd med å legge til USB-C som standard blant kablene i produktporteføljen sin, har Apple begynt å selge en lader til Apple Watch med USB-C-kabel. Det betyr at man nå kan lade den med MacBook som har USB-C-inngang.

Laderne finnes som kjent i varianter på 0,3, 1 og 2 meter – hittil er det kun førstnevnte som finnes med USB-C.

Det er i disse dager stor spenning knyttet til Apples veivalg når det gjelder å klamre seg til den nye standarden eller fortsette i dagens spor. Det er bare litt over en uke til vi forventer å se nye iPad Pro, som etter ryktene å dømme erstatter lightning-kabelen med USB-C.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse