Apple iPhone
Det ryktes om at Apple ikke har planer om en stor-oppgradering for 2019.

Annonse


Årets iPhone-modeller kommer med en skjult overraskelse

MacRumors har fått tak i et lekket notat av Ming-Chi Kuo, en kjent og troverdig analytiker som mange ganger tidligere har forutsett planene til Apple. I presentasjonen kommer det fram at iPhone har en dyster fremtid i vente.

Enda et år med s-oppgradering?

Kuo gir i forbindelse med verdsetting av en av leverandørene til Apple uttrykk for at iPhone ikke kommer til å oppleve noen bemerkelsesverdige endringer i året som kommer. Ifølge analytikeren kommer Apple til å tilby iPhone med de samme skjermstørrelsene som i dag, Xs og Xs Max-modellene med OLED for 5,8″ og 6,5″, mens 6,1-tommeren i iPhone Xr fremdeles vil tilbys i en LCD-skjerm.

Grunnen til at dette kommer som en overraskelse, er at årets modeller i sin helhet ble ansett som en slags s-oppgradering fra fjorårets modeller på grunn av mangel på særlig nye og banebrytende funksjoner og ikke minst en  designendring man ikke så noe til. Dette har overfor mange vært en indikasjon på at Apple skulle gjøre større endringer med iPhone-rekken i 2019.

En annen interessant ting å bemerke seg i notatet til Kuo er at Apple ikke har planer for en iPhone med mindre skjerm, noe som umuliggjør lanseringen av den høyt etterspurte etterfølgeren til iPhone SE.

Annonse


Sterk konkurranse i mobilmarkedet

Det stilles spørsmål ved Apple sin plan om å beholde sine markedsandeler i markedet for smarttelefoner når konkurrentene utvikler sine modeller både til å endre design betraktelig så vel som å inkludere ny og viktig funksjonalitet som skal være driverne for de kommende årene.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse