Nye Kindle Paperwhite
Nå kan du lese e-bok og bade samtidig hvis du føler for.

Annonse


Nye Kindle Paperwhite får viktige oppgraderinger

Bestselgeren til Amazon innen e-boklesere, Kindle Paperwhite, får etterspurt funksjonalitet når den oppgraderes til sin nyeste generasjon i november.

Vanntett og større lagringsplass

Kanskje den aller største nyheten er at Kindle Paperwhite nå er vanntett: med IPX8-sertifisering skal enheten være vanntett inntil to meter i én time.

Amazon har også implementert mulighet for lydbok gjennom Audible: det skal også være mulig å synkronisere enhetene i forhold til Audible-funksjonalitet og lesing direkte fra e-bokleseren slik at man fortsetter der man slapp. Dessuten Amazon økt standard lagringskapasitet for å takle Audible-funksjonaliteten, nå kommer Paperwhite med 8 GB lagring, og mulighet for økning til 32 GB. Bruk av Audible forutsetter at man benytter trådløse øretelefoner eller høyttaler.

Bedre skjerm og flere profiler

Den nye e-bokleseren fra Amazon er utstyrt med en skarpere skjerm (300 ppi) som også har fått en oppjustert lysstyrke for å gjøre det lettere å lese i mørket samt utendørs, under sterke lysforhold.

Annonse


Operativsystemet oppdateres i samme slengen, og vil blant annet tillate bruk av opptil fem profiler der de ulike profilene kan være innstilt med forskjellige skrifttype- og størrelse samt innstilling for orientering.

Amazon forventer å kunne sende nye Kindle Paperwhite omkring 7. november med en prislapp på 129,99 dollar for vanlig versjon. Denne kommer for øvrig med reklamer på låst skjerm, noe du kan være foruten for ytterligere 20 dollar.

Kilde:
Amazon

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse