Apple har nå sikret seg patent for fleksible skjermer
Fleksible skjermer som kan brettes er snart her

Annonse


Nå har Apple klart å skaffe patent for fleksible skjermer som kan brettes

Apple sikrer seg enda flere patent og har nå sikret seg et på patent brettede mobiltelefoner, men det er ikke alt.

De har nemlig også klart å skaffe seg en patent på dobbel-bretting. Apple har dermed skaffet seg viktig patent for å kunne gi sine mobiltelefoner en sammenleggbar skjerm.

Jobbet med fleksible skjermer i mange år

Apple har jobbet med ulike konsepter for fleksible skjermer i mange år. Selv om det enda ikke finnes noe selskap som har masse-produsert mobiltelefoner med en synlig buet skjerm så er Samsung et godt eksempel på en av de som har satset mest på fleksible skjermer.

Samsung har vært flinke til å utnytte kantene på sine mobiltelefoner, mens Apple har valgt å gi telefonene en nesten flat skjerm som ikke utnytter kantene.

Annonse


LG har tidligere vist frem fleksible mobiltelefoner, men de har aldri blitt solgt.

Nå har Apple klart å sikre seg patent for fleksible skjermer
Apple har skaffet seg nye patenter for fleksible skjermer som kan brettes

Mange rykter om sammenleggbar skjerm fra Apple

I lang tid har det gått rykter om at selskapet jobber med en sammenleggbar skjerm som vil tillate at iPhone skjermen bretter seg ut i en enhet med en skjermstørrelse som ligner på en iPad mini – med et slikt design kan Apple smelte sammen iPhone og iPad mini.

En rapport for nesten et år siden avslørte at Apple jobber med LG, angående sammenleggbar iPhone. De ville ikke at dette skulle bli lekket til media, siden Apple også jobbet med Samsung om akkurat det samme. Så de ville ikke risikere en lekkasje ved å bruke Samsung selskapets egne sammenleggbare mobiltelefon planer, som er beskrevet i artikkelen her.

Åpnes og lukkes som en bok

En patentsøknad publisert i fjor, beskrev et display som kan “åpnes og lukkes som en bok”. Det er dette patentet som er gitt i dag, og enda et for hengslene som skal brukes. Patentskriv er ikke så enkelt å forstå, men Apple har nå patent på bretting. Da er det ikke lenge til man får brukt en fleksibel iPhone som kan brettes.

 

Hva tenker du om at en iPhone mobiltelefon snart kan brettes?

 

 

Kilde:
PatentlyApple

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse