Dette tror vi at Huawei viser frem i dag
Vises det frem tre mobiltelefoner i dag? Mate 20. Mate 20 Pro og Mate 20 Pro X?

Annonse


Mate 20 X får svær skjerm og like stort batteri

Oppdatert,

https://www.instagram.com/p/Bo_7WoanS7S/?taken-by=itavisen.no

Oppdatert 15:25

Huawei kunne videre avsløre en ny smartklokke kalt Huawei GT.

Annonse


Oppdatert 15:16

Huawei Mate 20 X blir en gigamobil og får en 7,2 tommer stor OLED-skjerm. Følger med en penn som registrerer 4000 forskjellige trykknivåer. Videre er batteriet på 5000 mAh. Skal takle 23 timer med videoavspilling. Grafénfilm skal være en viktig bestanddel til telefonens kjølesystem. Markedsføres som en gamingtelefon.

Oppdatert 14:27

Telefonene får som forventet et kvadratisk oppsett av tre kameraer. Mate 20 Pro med tre kameraer på henholdsvis 40MP, 20MP og 8MP. Mate 20 med kameraer på 16MP, 12MP og 8MP.

Oppdatert 14:22

Telefonen støtter trådløs lading. I tillegg kan telefonen brukes som en trådløs lader for andre enheter.

Oppdatert 14:19

Mate 20 Pro får batterikapasitet på 4200 mAh, Mate 20 på 4000 mAh. Dette kan lades med 40W SuperCharge. Telefonene blir tilgjengelige i fem farger. 30 minutter lading tilsvarer ca. 3000 mAh.

Oppdatert 14:14

Fingeravtrykkssensor er bygget inn i skjermen.

Klokken 15:00 norsk tid kjører Huawei igang keynoten i London hvor de skal presentere deres nye flaggskiptelefon – Huawei Mate 20 Pro. Vi er på plass og kommer til å oppdatere denne artikkelen i løpet av presentasjonen. Følg med i strømmen nederst for å se presentasjonen direkte!

De siste månedene har det svirret mange rykter rundt hvordan telefonen kommer til å bli. Under har vi oppsummert ryktene for deg som ikke har fulgt med.

Dyr telefon med kvadratisk kameraoppsett

Vi kunne for noen dager siden skrive at dette blir den dyreste Huawei-telefonen noen sinne. Anbefalt utsalgspris i Norge blir på 9 590,- kroner. Videre ser det ut til at telefonen kommer til å få et kvadratisk kameraoppsett – i motsetning til P20 som har en loddrett linje med tre kameraer.

I tillegg til dette skal telefonen være utstyrt med en batterikapasitet på 4 200 mAh, og denne skal kunne lades fra 0 til 70 prosent på 30 minutter.

Spilltelefon

Huawei har også hintet til at de kommer til å slippe ut en telefon kalt Mate 20 X. Akkurat som Mate 20 skal denne være utstyrt med en Kirin 980-SoC. Følgelig later det til at Huawei skal vise frem tre mobiltelefoner i dag. Mate 20, Mate 20 Pro og Mate 20 Pro X.

Android 9

Mate 20 Pro skal videre være IP68-sertifisert, og den skal derfor tåle å bli våt. For øvrig skal telefonen kjøre Huaweis Android-OS basert på Android 9 – EMUI 9.0.

Om man skal tro lekkede bilder vil telefonen få ei brei busslomme øverst på skjermen, og hjemknappen på forsiden skal være fjernet.

Mate 20 Pro blir Huaweis dyreste smarttelefon.
Huawei Mate 20 Pro med busslomme og trippelkamera.

Egne minnebrikker

Huawei skal videre ha valgt å beholde minijacken – hvilket de for øvrig valgte å fjerne da de lanserte P20 Pro. Hva lagringsplass angår ser det imidlertid ut som at Huawei ikke kommer til å benytte seg av microSD-kort.

I stedet skal telefonprodusenten ha valgt å gå for en eget proprietær løsning som foreløpig er kalt “Nano Memory Card”. Ryktene skal ha det til at disse kortene er betydelig dyrere enn microSD-variantene. Kortene skal være mulig å få kjøpt med lagringsplass på opptil 256 GB.

https://youtu.be/eBnw_YLLglA

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse