Slik får du råd til nyeste iPhone Xs

Annonse


Slik får du råd til nyeste iPhone Xs

Annonsørinnhold

Som du helt sikkert allerede har fått med deg, så har Apple nylig lansert 3 nye iPhone modeller; iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone XR. Alle disse modellene har kvittet seg med hjemknappen, og har større skjermer og batterier enn noensinne. Problemet ligger i prisen, som også er høyere enn noensinne. Den dyreste modellen, iPhone Xs Max med 512 GB, koster hele 16 790 kroner.

Selv om det selvfølgelig finnes billigere alternativer enn iPhone Xs Max, så ligger prisene på et generelt høyere nivå nå enn før. Om du har tenkt å kjøpe en av de nye modellen, kan disse prisene sette et skikkelig støkk i økonomien din. Derfor kan det være lurt å ha tenkt litt gjennom kjøpet, før det blir en realitet. Her kommer noen sparetips, så du kan få råd til den iPhonen du drømmer om.

Sett opp et budsjett

Først og fremst er det lurt å danne seg et bilde av de midlene du har og hva du bruker de på i måneden. Dette kan du enkelt gjøre ved å sette opp et budsjett, så får du oversikt over inntekter og utgifter du har i måneden. Her kan du også vurdere om det er noen poster du bruker for mye penger på, og dermed har du mulighet til å rydde i økonomien din. I tillegg vil du se hvor mye penger du “har til overs” i måneden. Disse kan du sette til sparing, kanskje til den nyeste iPhone Xs Max? Dermed kan du lage en plan for hvor mye du har råd til å sette til side i måneden, og dermed hvor lenge du trenger å spare til du har spart opp det ønskede beløpet.

Bytt bank

Renter og gebyrer ved de forskjellige bankene kan variere mye. Undersøk derfor hvilke bank som vil lønne seg mest for deg, og sikre deg den beste renten.

Spesielt hvis du skal ta opp lån, er det verdt å undersøke andre banker enn din primære bank. Det er mange muligheter for lån på markedet, så husk å sammenligne før du beslutter deg for et du vil søke om.

Typisk vil det finnes flere tilbydere av smålån og andre type mindre lån på nett som kan tilby deg en bedre rente enn de store bankene kan.

Du kan sammenligne lån på Matchbanker.no, helt kostnadsfritt. Dermed kan du se på fordeler, ulemper og vilkår ved de forskjellige lånene, og velge det som passer din økonomiske situasjon best.

Bruk sammenligningstjenester

Uansett hva du skal kjøpe er det smart å benytte seg av sammenligningstjenester. Det er ofte at det samme produktet, har forskjellige priser hos forskjellige forhandlere. Dette gjelder også iPhone, noen selger den dyrere enn andre, og noen ganger kan den være på tilbud. En fin sammenligningstjeneste for å sammenligne priser for iPhone er Prisjakt.no, som viser deg de stedene på markedet hvor den selges til den billigste prisen.

Et annet alternativ kan være å kjøpe iPhonen med abonnement, men undersøk totalprisen for et helt år og se om det faktisk vil lønne seg eller ikke.

Lykke til med sparingen og din nye iPhone!