Pixel 3 får en ny funksjon.
Pixel 3-brukere skal få muligheten til å ta videoopptak med ekstern mikrofon.

Annonse


Pixel 3 får etterlengtet opptaksfunksjon

Det er ikke lenge til lanseringsfest for Google Pixel 3, og på tross av at mobilen ikke lanseres her til lands, skal det være mulig å gå til anskaffelse gjennom importkanaler etter hvert. Nå har Google avslørt en nyhet som kan være positiv for mange, særlig film- og fotointeresserte.

Støtte for ekstern mikrofon

En ansatt i Pixel sitt ingeniørteam tilhørende kameraavdelingen har i et Google-forum avslørt gode nyheter: det vil under videoopptak være mulighet for å koble på en ekstern mikrofon for å erstatte den som er innebygd i telefonen. Funksjonen blir introdusert som del av en oppdatering som lanseres omtrent samtidig som telefonen kommer i butikkhyllene.

Dette er en etterlenget funksjon for enkelte brukere som ønsker bedre videolyd enn det telefonens innebygde mikrofon er i stand til å fange opp. Hittil har dette kun vært mulig ved å laste ned programmer fra tredjepartsutviklere.

Muligheten for bruk av eksterne mikrofon er en funksjon i rekken av mange andre som utpeker Pixel 3 til en svært god kameratelefon. ITavisen får inn et eksemplar til test rundt 23. oktober.

Annonse


 

Har du prøvd noen mikrofoner du kan anbefale? 

 

Kilder:
The Verge
Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse