Nå kan du oppdatere Xbox One.
Nå kan du oppdatere Xbox One.

Annonse


Nå kan du oppdatere Xbox One

Har du en Xbox One, Xbox One S eller Xbox One X kan du nå laste ned October 2018 Xbox Update.

Avatarene vender tilbake

De har havnet litt i bakgrunnen, men nå er Xbox Avatars tilbake for fullt. Microsoft skriver at man vil se avatarer på profilene til dem som har valgt det, i aktivitetsstrømmen, vennemenyen på hjemskjermen, i Gamerscore-ledertavlen, i profilsammenlikninger og mer.

Samtidig er det en ny Avatar Store på plass der man kan kjøpe klesplagg og liknende. Man har også en Avatar Editor der man tilpasser Xbox-avataren sin.

Dolby Vision

Den største nyheten er trolig introduksjonen av Dolby Vision videostrømming på Xbox One. Det gjelder kun Xbox One S og Xbox One S, i tillegg er man avhengig av å ha en TV som støtter Dolby Vision.

Annonse


“Har du en TV som støtter den nyeste versjonen av Dolby Vision og et Premium Netflix-abonnement, vil du oppleve fantastisk lysstyrke, kontrast og farger”, skriver Microsoft.

Her kan du se en liste over TV-er som støtter Dolby Vision.

Oppdateringen inneholder også Xbox Skill for Cortana og Alexa slik at man kan bruke stemmeassistentene til å starte spill, slå av/på konsollen, justere volumet, starte spill og apper, ta skjermopptak og mer. Samt bredere språkstøtte for Narrator på Xbox One. Norsk er ikke et av dem, men Microsoft har lagt til blant annet svensk.

Her kan du se en gjennomgang av nyhetene:

Har du oppdatert Xbox One-konsollen din?

 

Kilde:
Xbox Wire

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse