Derfor slettet Windows 10 brukerens filer - Microsoft tester feilretting
Vi får inn Surface Pro 6 til test 16. oktober.

Annonse


Derfor slettet Windows 10 brukerens filer – beta-versjon med feilretting lansert

Beta-testere har fått levert en ny Windows 10-versjon som retter feilen som slettet brukernes filer fra dokument-mappen.

– Veldig få med problemet

I et blogg-innlegg hevder Microsoft det var veldig få som opplevde problemet, at de har funnet ut hva som var feil, og at de nå altså tester feilrettingen med beta-testere.

Det er også lansert en oppdatering for de av dere med oktober-oppdateringen om bord. Les mer om den.

– Windows 10-oppdateringen slettet 220GB av mine personlige filer

Annonse


Dette sier Microsoft

“Før relanseringen av oktober 2018-oppdateringen fant vår ingeniørundersøkelse at et svært lite antall brukere mistet filer etter oppgradering til oktober 2018-oppdateringen. Dette skjedde om Kjent mappeomkobling (KFR) tidligere var aktivert, men filer forble i den opprinnelige gamle mappens plassering til forskjell fra å bli flyttet til den nye omadresserte plasseringen.”

En grunn til at dette skjedde var også om brukeren brukte en eldre versjon av OneDrive-klienten og OneDrive-innstillingene for å aktivere autolagringsfunkjonen:

“Denne funksjonen skrudde av KDR for dokument og/eller bilde-mappen basert på brukerens innstilling, men flyttet ikke de eksisterende filene fra den originale gamle lokasjonen til den nye”.

Har du mistet filer etter oppgraderingen? Kontakt Microsoft direkte:

Microsoft lover å hjelpe dem som har fått filer slettet etter Windows 10-oppdateringen

 

Kilde:
Microsoft

Annonse