Asus' vanvittige spillmobil lanseres i oktober.
Asus ROG Phone kommer til Norge.

Annonse


Asus’ vanvittige spillmobil lanseres i oktober

Asus har kunngjort at spillmobilen ROG Phone først lanseres 18. oktober. Forhåndssalget har allerede startet i Norge og Asus skriver at den estimerte leveringen her til lands er i uke 43. Det vil si fra og med 22. oktober.

Spillmobilen ROG Phone

ROG Phone har gode spesifikasjoner, men Snapdragon 845, 8 GB minne og 128/512 GB lagringsplass er ikke unikt blant de kraftigste Android-enhetene. Det som skiller den fra “vanlige” smarttelefoner, er en dedikert kjøleløsning som skal holde telefonen ved riktig temperatur selv under intensiv spilling, men også en imponerende AMOLED-skjerm med oppfriskingsfrekvens på 90 Hz.

Du kan lese mer om Asus ROG Phone her.

Asus ROG Phone er klar for lansering.
Asus ROG Phone er klar for lansering. (Ill.: Asus)

Man får også kjøpt en rekke spillfokusert tilbehør, blant annet en kontroller, som kan festes direkte på ROG Phone, som faktisk har to USB-C-kontakter. Asus selger også en Mobile Desktop Dock som gjør at man kan koble telefonen til en ekstern 4K-skjerm og bruke mus og tastatur, og en TwinView Dock som gir ROG Phone en toskjermmodus. I denne modusen kan man for eksempel sjekke spillet og spillkartet samtidig – i spill som støtter det. TwinView Dock har en egen batteripakke på hele 6000 mAh.

Annonse


ROG Phone kan utstyres med ulike tilbehør. Blant annet en spillkontroller.
ROG Phone kan utstyres med ulike tilbehør. Blant annet en spillkontroller. (Ill.: Asus)

Asus ROG Phone har en veiledende pris på 8999 kroner i Norge.

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse