Apple fjernet app mistenkt for å ha stjålet brukernes kryptovaluta.
Flere brukere har klaget over EOSIO Wallet Explorer-appen som nå er fjernet fra App Store.

Annonse


Apple fjernet app mistenkt for å ha stjålet brukernes kryptovaluta

Nettstedet The Next Web skriver at Apple har fjernet appen EOSIO Wallet Explorer fra App Store. Flere brukere hevder at appen har stjålet kryptovaluta fra dem.

Denne artikkelen inneholder reklamelenker.

Frastjålet kryptovaluta for flere tusen dollar

Blant annet hevder YouTube-kanalen Hodgetwins at EOSIO Wallet Explorer har stjålet 1500 av kryptovalutaen EOS, det tilsvarer rundt 8500 dollar. YouTuberne sier i en video – som du kan se under – at utviklerne av appen overførte 1500 EOS fra kontoen deres etter at de sluttet å bruke lommeboken.

Les også hvordan kjøpe kryptovaluta eller hvordan kjøpe Bitcoin

Annonse


The Next Web melder at det er uvisst hvor mange som har blitt rammet av det samme og hvor mange som har lastet ned appen, dette fordi Apple ikke utleverer slik informasjon. Det som er kjent er at appen var tilgjengelig i flere måneder på tross av flere klager fra brukerne, skriver nettstedet. På Reddit finner man flere brukere som advarer mot å bruke EOSIO Wallet Explorer.

Overfor The Next Web sier en av personene bak kanalen at de har lagt inn en forespørsel ved ECAF, organisasjonen som styrer slike overføringer, om å få refundert EOS-myntene.

Apple har så langt ikke kommentert saken ovenfor The Next Web.

Kilde:
The Next Web

Annonse