Nye avsløringer få timer før Google Pixel 3 blir offisiell.
Google Pixel 3 kommer i tre farger.

Annonse


Nye avsløringer få timer før Google Pixel 3 blir offisiell

Ryktene har vært så omfattende at man kanskje skulle tro at man visste alt med Google Pixel 3, men nå kommer det faktisk mer.

Mye nytt

Kun timer før Google selv skal kunngjøre de nye Pixel-kommer, kommer det nye detaljer om enhetene. Blant annet fra Evan Blass i VentureBeat. Han har publisert bilder av Pixel 3 og 3 XL som viser fargealternativene svart, hvit og rosa/sand.

9to5Google sitter også på fersk informasjon om Googles kommende mobilduo og her er det snakk om kamerafunksjonalitet:

Annonse


Top Shot: Når man trykker på utløserknappen, tar kameraet en rekke bilder både før og etter man trykket. Deretter bruker kameraet maskinlæring for å finne det beste bildet.

Photobooth: For de selvfotofrelste. Photobooth finner de beste forholdene og tar selvfoto automatisk.

Super res zoom: Kilden til 9to5Google omtaler funksjonen som “AI-zoom”. Nettstedet har ikke alle detaljene om denne funksjonen, men skriver at man trolig kan zoome inn på bildene uten at de blir pikselerte. Algoritmer sørger for at man kan zoome godt inn på bilder uten at kvaliteten blir noe dårligere.

Sporing av objekt: Pixel 3-brukerne kan kunne spore objekter slik at man ikke trenger å trykke manuelt for å fokusere når objektet (for eksempel en person) flytter på seg.

Googles Pixel-arrangement kan du følge direkte med oss på ITavisen klokken 17.00 norsk tid.

 

Kilde:
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse