Endelig. Nå kommer Google Home til Norge.
Nå kommer Google Home til Norge.

Annonse


Endelig. Nå kommer Google Home til Norge

Google Norge bekrefter i en pressemelding i dag at smarthøyttalerne i Google Home-serien kommer til Norge. Lanseringen er satt til 24. oktober og produktene kan bestilles fra og med i dag.

Googles smarthøyttalere kommer

“Du sier rett og slett «Hey Google» eller «OK Google», og så kan du søke på nettet, sjekke kalenderen din, få veibeskrivelser, slukke lyset, sette påminnelser, alarmer eller nedtellinger eller spille din favorittmusikk – mens du uforstyrret kan holde på med det du egentlig driver med, og helt uten å trykke på knapper eller se på skjermer. Google Home forstår og svarer på norsk. Google Home Mini er en liten men kraftig hjelper, som passer inn i alle slags rom i huset, mens det større familiemedlemmet Google Home er nøye utviklet for å gi fantastisk lydkvalitet”, skriver søkeselskapet i pressemeldingen.

Google har fått med seg flere norske selskaper på laget og brukerne kan få siste nytt fra NRK, TV 2, P4 og Radio Norge direkte på Home-høyttalerne. I tillegg kan man styre Philips Hue-lamper, produkter i IKEA Trådfri-serien og Nests kameraer og ringeklokker.

Kan forhåndsbestilles nå

Som nevnt over, er salgsstart i butikk 24. oktober og forhåndssalget starter i dag. Google opplyser at produktene kan bestilles i Google Store og Elkjøp. Prisene er som følger:

Annonse


  • Google Home: 1499 kroner.
  • Google Home Mini: 599 kroner.

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse