Å nei, se hva som skjedde da Musk twitret igjen
Musk klarer ikke styre seg og bare måtte twitre om SEC. Markedet er dog ikke så happy for Musks mildt sagt "happy go lucky"-lederstil.

Annonse


Å nei, se hva som skjedde da Musk twitret igjen

I den famøse tweeten fra 7. august i år, da Elon Musk tastet at han hadde sikret seg finansiering for å ta Tesla av børsen til 420 dollar per aksje, endte dommen fra SEC med at han mistet styrevervet og må betale 20 millioner dollar i bøter.

Det er en grunn styret ønsker han skal slutte med Twitter

For, det viste seg i ettertid at denne finansieringen på ingen måte var sikret, men at han hadde hatt samtaler med mulige interessenter.

Med tydelig misnøye så har han på nytt tatt til Twitter med følgende melding:

Annonse
Nå er Teslas jubel-tall offisielle

Stikk til SEC

Det hersker liten tvil om at Twitter-meldingen er et stikk til SEC (U.S Securities and Exchange Commission) som en reaksjon på dommen som falt forrige uke.

Etter gårsdagens stikk til SEC gikk aksjen ned 7 prosent etter et år med ustabil aksjekurs.

Det blir uansett spennende å se utviklingen de neste ukene, da kvartalsresultatene skal publiseres den første uken i november. Til tross for uroen rundt selskapet, er det mulig at dette blir det første lønnsomme kvartalet i selskapets historie.

På samme tid er Telsa opptatt med utrullingen av oppdateringen til versjon 9, men de har utsatt en av funksjonene.

Musk klarer ikke styre seg og bare måtte twitre om SEC. Markedet er dog ikke så happy for Musks mildt sagt “happy go lucky”-lederstil.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse