Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Å slette fra nedlastings-mappen i diskopprydningsprogrammet er ikke på som standard, men det kan være fort gjort å huke av det meste og kjøre på. Ikke gjør det lenger. (Ill.: ITavisen)

Er du ikke forsiktig her, slettes filene dine på sekunder

Vær OBS neste gang du bruker disk-opprydning.

Microsoft har snodig nok plutselig lagt til sletting av nedlastings-mappen i Disk Cleanup-programmet som er innebygget i Windows 10.

Oktober-oppdateringen har flere nye funksjoner

Oppdatert:

Merk at Microsoft ikke lenger anbefaler å bruke Diskopprydding, men oppfordrer brukerne i stedet om å bruke Lagringssensor som man finner under Innstillinger – System – Lagring. Diskopprydding er ikke lenger under utvikling og blir fjernet i en kommende oppdatering til Windows 10.

Det er i 1809, også kjent som oktober-oppdateringen, der Microsoft har lagt til nedlastinger som en ny kategori man kan hurtigslette.

Våre tester har funnet at nedlastings-mappen ikke er huket av som standard, så dette er ikke i samme kategori som dette:

– Windows 10-oppdateringen slettet 220GB av mine personlige filer

På autopilot?

Vi tenkte likevel det kunne være greit å varsle om dette, da mappen ikke har vært der tidligere, og det faktum at man kan komme til å huke av alt som man alltid har gjort, og potensielt miste mange filer.

Slettet Windows 10-oppdateringen filene dine? Prøv dette

Annonse
Stikkord: Tips, windows