Å slette fra nedlastings-mappen i diskopprydningsprogrammet er ikke på som standard, men det kan være fort gjort å huke av det meste og kjøre på. Ikke gjør det lenger.

Annonse


Er du ikke forsiktig her, slettes filene dine på sekunder

Microsoft har snodig nok plutselig lagt til sletting av nedlastings-mappen i Disk Cleanup-programmet som er innebygget i Windows 10.

Oktober-oppdateringen har flere nye funksjoner

Oppdatert:

Merk at Microsoft ikke lenger anbefaler å bruke Diskopprydding, men oppfordrer brukerne i stedet om å bruke Lagringssensor som man finner under Innstillinger – System – Lagring. Diskopprydding er ikke lenger under utvikling og blir fjernet i en kommende oppdatering til Windows 10.

Det er i 1809, også kjent som oktober-oppdateringen, der Microsoft har lagt til nedlastinger som en ny kategori man kan hurtigslette.

Annonse


Våre tester har funnet at nedlastings-mappen ikke er huket av som standard, så dette er ikke i samme kategori som dette:

– Windows 10-oppdateringen slettet 220GB av mine personlige filer

På autopilot?

Vi tenkte likevel det kunne være greit å varsle om dette, da mappen ikke har vært der tidligere, og det faktum at man kan komme til å huke av alt som man alltid har gjort, og potensielt miste mange filer.

Slettet Windows 10-oppdateringen filene dine? Prøv dette

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse