Se Musks Tesla-hevn på børsen: fosser frem - har økt Model 3-produksjonen med 187 prosent
Tesla har endelig, på kort tid, klart å skyte fart i produksjonstakten.

Annonse


Se Musks Tesla-hevn på børsen: fosser frem – har økt Model 3-produksjonen med 187 prosent

Søndag ble SEC sin Musk-dom kjent: Tesla-grunderen får ikke lenger lov å være styreleder, og fikk en bot på 20 millioner dollar, men forblir toppsjef.

Viktig seier

I dag kom det endelig gode nyheter for Musk og Tesla: de har nådd en viktig produksjonsmilepæl, og dette satte virkelig fart på selskapets børsverdi.

De tapte jo masse på børs torsdag forrige uke da hele 7 milliarder dollar i markedsverdi forsvant grunnet en nedgang på 15 prosent –  i dag tok Musk hevn og beviste at han fremdeles har nok energi til å løfte selskap ut av kriser. Faktisk hentet selskapet seg mer enn tilbake, og endte opp 17 prosent:

Se hva som har skjedd i løpet av kun fem dager.
Se hva som har skjedd i løpet av kun fem dager.

Satt rekord

Ifølge kilder elbil-bloggen Electrek har vært i kontakt med, klarte Tesla å produsere rekordmange biler dette kvartalet, faktisk rundt 80 000.

“Vi har fulgt med på Teslas produksjon de siste par ukene i denne kritiske perioden Tesla prøver å bli et lønnsomt selskap, og denne produksjonstakten er enestående for bilprodusenten,” forklarer de, og avslører at Tesla nådde sine Model 3-produksjonsnivåer og det to dager før fristen.

Annonse


Så mange Tesla 3 klarte de å produsere i et kvartal

Tesla skal ha klart å produsere over 2000 biler i løpet av en periode på to og en halv dag, noe som hjalp til å treffe 80 000 totalt.

Av disse 80 000 er 54 000 Model 3 – det er en økning på 187 prosent sammenlignet med forrige kvartal.

 

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse