Microsoft bekrefter at Surface går "tilbake til svart".
Surface Laptop 2 i svart. Den lanseres i kveld.

Annonse


Microsoft bekrefter at Surface går “tilbake til svart”

Det lyder kanskje ikke like sprekt på norsk, så da kan man heller skrive “back to black”. Ryktebørsen vil ha det til at Surface Laptop 2 og Surface Pro 6 blir tilgjengelig i svart utforming, noe Microsoft selv har bekreftet.

Ved en feiltakelse.

Litt tidlig ute

Microsoft inviterte nemlig til et Surface-arrangement i New Zealand 16. oktober med tittelen “back to black”, altså tilbake til svart. Noe som selvsagt på lang vei bekrefter lekkasjene om at de nye Surface-modellene blir tilgjengelig svart.

Windows-produsenten var raske med å fjerne invitasjonen, men folk på Internett er enda raskere og fikk med seg glippen før den ble tatt ned.

Annonse


Les mer om ryktene:

– Hverken Surface Laptop 2 eller Surface Pro 6 har USB-C

Avdukes i dag

Dette blir altså første gang Microsoft lanserer en svart Surface-modell siden Surface Pro og Surface RT ble tilgjengelig i svart “VaporMG”-chassis ved den første lanseringen i 2012. Tiden flyr, si.

I tillegg til Surface Laptop 2 og Surface Pro 6, forventer vi at Microsoft også vil snakke om Surface Studio 2, Windows 10 October 2018 Update og fremtidige oppdateringer til Windows 10.

Dagens Surface-arrangement sparkes i gang klokken 22.00 norsk tid og vi skal selvfølgelig dekke det så godt det lar seg gjøre.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse