Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Surface Laptop 2 i svart. Den lanseres i kveld.

Microsoft bekrefter at Surface går «tilbake til svart»

Følg med på arrangementet i kveld.

Det lyder kanskje ikke like sprekt på norsk, så da kan man heller skrive «back to black». Ryktebørsen vil ha det til at Surface Laptop 2 og Surface Pro 6 blir tilgjengelig i svart utforming, noe Microsoft selv har bekreftet.

Ved en feiltakelse.

Litt tidlig ute

Microsoft inviterte nemlig til et Surface-arrangement i New Zealand 16. oktober med tittelen «back to black», altså tilbake til svart. Noe som selvsagt på lang vei bekrefter lekkasjene om at de nye Surface-modellene blir tilgjengelig svart.

Windows-produsenten var raske med å fjerne invitasjonen, men folk på Internett er enda raskere og fikk med seg glippen før den ble tatt ned.

Les mer om ryktene:

– Hverken Surface Laptop 2 eller Surface Pro 6 har USB-C

Avdukes i dag

Dette blir altså første gang Microsoft lanserer en svart Surface-modell siden Surface Pro og Surface RT ble tilgjengelig i svart «VaporMG»-chassis ved den første lanseringen i 2012. Tiden flyr, si.

I tillegg til Surface Laptop 2 og Surface Pro 6, forventer vi at Microsoft også vil snakke om Surface Studio 2, Windows 10 October 2018 Update og fremtidige oppdateringer til Windows 10.

Dagens Surface-arrangement sparkes i gang klokken 22.00 norsk tid og vi skal selvfølgelig dekke det så godt det lar seg gjøre.

 

Kilde:
The Verge

Stikkord: Microsoft, surface