iPhone XS har mye høyere mobildatahastigheter enn iPhone X.
Høyere mobildatahastigheter er én av grunne til å velge iPhone XS fremfor X.

Annonse


iPhone XS har mye høyere mobildatahastigheter enn iPhone X

Tester utført av Cellular Insights, PC Mag og Ookla viser at det nye modemet, Intel XMM 7560 LTE, i iPhone XS leverer solide mobildatahastigheter. Det parkerer iPhone X, med Intel 7480, men ligger litt under Galaxy Note 9 som er utstyrt med X20-modemet fra Qualcomm.

Endelig 4×4 MIMO i iPhone

Det er spesielt under gode forhold at 4×4 MIMO-antennen i iPhone XS leverer, og her er forskjellene mellom den nye og iPhone X størst. Forskjellen er noe lavere når signalet er svakere, men den kraftigere antennen sørger uansett for høyere hastighet.

Likevel kan ikke iPhone XS helt hamle opp med Galaxy Note 9 som totalt sett leverer høyere hastigheter. Google Pixel 2, med Qualcomm X16, sparker også fra seg og yter bedre enn iPhone XS over store deler av testingen.

Drar nytte av et kraftigere modem

Under de dårligste forholdene, som i dette testtilfellet er nede i -120dBm, ser man godt effekten av en kraftigere antenne mellom iPhone X og XS. Sistnevnte er på høyde med Android-konkurrentene og mye bedre enn forgjengeren.

Annonse


PC Mag viser også til sammenlikninger mellom iPhone XS og XS Max. Ettersom enhetene bruker det samme modemet, er resultatet ikke overraskende tilnærmet identisk.

Har du en iPhone XS? Hva syns du om mobildatahastighetene?

 

Kilde:
PC Mag

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse