Denne pakken fikk en kunde kjøpe fra Best Buy. Problemet? Den er enda ikke annonsert av Google. Foto: GroveStreetHomie/Reddit

Annonse


Kjøpte produkt ikke engang annonsert av Google

Google skal 9. oktober vise frem nye produkter under sin årlige maskinvare-konferanse. Både Pixel 3 og Pixel 3 XL er ventet, men allerede nå vet vi at det kommer en ny utgave av Chromecast. Årsaken? Best Buy har allerede solgt et eksemplar til en heldig, og i utgangspunktet intetanende kunde.

Det skriver Android Police.

Til venstre ser du det som angivelig er den nye Chromecast-enheten fra Google.

Plukket den fra hyllene

Kunden postet selv et bilde av den nye Chromecast-dingsen på Reddit. Brukeren GroveStreetHomie skriver at han kjøpte enheten i en Best Buy-butikk, og at personalet ikke fikk scannet produktet da han kom til kassen. Årsaken var at produktet ikke lå inne i systemet, noe som ikke er rart med tanke på at det ikke er lansert ennå.

Likevel fikk han kjøpe produktet, noe ledelsen i Best Buy tvilsomt var spesielt fornøyd med.

Annonse


Chromecast-svakhet gir nettsider full oversikt over posisjonen din

Designendringer

Vi vet ikke så forferdelig mye om denne oppdaterte Chromecast-utgaven, men det er noen få endringer utseendemessig. Den ser ut til å være tykkere, og Chrome-logoen er nå erstattet med en stor “G”. Mikro-USB er her fortsatt, men den magnetiske HDMI-tilkoblingen har måttet vike.

Et skår i gleden for kunden, er at det foreløpig ikke går an å bruke enheten. Det kreves en oppdatert Google Home-app for å konfigurere Chromecast, og den appen oppdateres ikke før lansering.

 

Kilde:
Reddit

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse