Verdens første telefon med 10 GB RAM
Mye skjerm og mye RAM.

Annonse


Verdens første smarttelefon med 10 GB RAM

Kinesiske mobilprodusenter stapper stadig mer godsaker i telefonene sine for å lokke til seg kunder. Av de kinesiske mobilprodusentene er det til nå Huawei som har hatt desidert størst suksess.

10 GB RAM

Nå ser det imidlertid ut til at OPPO ikke er helt fornøyd med at deres Find X-telefon “bare” er utstyrt med 8 GB RAM. Det ser nemlig ut til at selskapet arbeider med en oppgradert versjon av telefonen med hele 10 GB minne.

Det er ikke mulig å utvide lagringskapasiteten til den originale Find X-telefonen, og det ser ikke ut til at den oppgraderte versjonen vil få denne muligheten heller. Med tanke på at telefonen får 256 GB intern lagring er det muligens unødvendig.

Om man skal tro et skjermbilde fra TENAA vil også den oppgraderte versjonen få en 6,42 tommer stor AMOLED-skjerm. Dette i tillegg til at den blir utstyrt med Snapdragon 845.

Annonse


Tynne rammer og kameraskuff

Find X ble spesielt godt kjent for sine råtynne rammer. For å få til dette måtte produsenten gjemme kameraet bort i en skuff på toppen som popper opp hver gang man ønsker å ta et bilde.

Følgelig fikk OPPO til å produsere en telefon der skjermen dekker 93,8 prosent av fremsiden.

Så er spørsmålet om 10 GB RAM er nok til å hente inn forspranget til Huawei.

Kilde:

Wccftech

Om du skulle oppgradert en ting i mobiltelefonen din, hva ville det vært? Fortell oss i kommentarfeltet under!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse