Dette må du vite om Galaxy Watch med eSIM-lanseringen i Norge
Telenor får eSIM støtte fra i morgen av, samme dag Galaxy Watch lanseres, mens Telia har støtte allerede.

Dette må du vite om Galaxy Watch med eSIM-lanseringen i Norge

9. august avslørte Samsung blant annet sin nye klokke, Galaxy Watch.

Kan handles i Morgen

Og salggsstart i Norge for klokka med LTE er førstkommende fredag:

“Fredag 28. september kommer Samsung Galaxy Watch til butikkene. En av de største nyhetene med Galaxy Watch er muligheten for eSIM som gjør at du kan bruke smartklokken til alt som krever internett uten å ha med deg telefonen. Klokken kommer i tre forskjellige design og er kompatibel med både Android- og iOS-mobiler*.”

– Med Galaxy Watch har vi tatt det neste steget i utviklingen av eSIM, gjennom et bredt samarbeid med norske operatører. Klokkene kommer med en rekke nye funksjoner og stilfullt design i rustfritt stål, der du kan velge mellom ulike remmer som matcher din personlige stil, sier Øyvind Åsen, salgssjef for wearables i Samsung Norge.

Telenor med kalddusj til dere som tenker å handle Watch LTE i utlandet

Priser

Samsung Galaxy Watch (Bluetooth + LTE) har en veiledende pris på 3 990 kroner for Silver i 46 mm og 3 790 kroner for Midnight Black og Rose Gold i 42 mm.

Om eSIM-støtte

Telenor har støtte for eSIM i Galaxy Watch fra i morgen av, mens Telia har støttet allerede nå.

“Selv om din operatør ikke støtter eSIM ennå, kan du fortsatt benytte din Galaxy Watch med alle andre funksjoner. I Norge støtter Telia og Telenor eSIM med Galaxy Watch. Så snart din operatør støtter eSIM er det enkelt å aktivere dette via operatøren. For å holde oversikt over når din operatør er klar for eSIM, gå til Samsungs hjemmeside under Galaxy Watch – og registrer deg for å bli kontaktet når det er klart.

*Kompatibel med Android 4.4 og nyere med 1,5GB RAM eller mer, iOS 9.0 eller nyere. “