Dette må du vite om Galaxy Watch med eSIM-lanseringen i Norge
Telenor får eSIM støtte fra i morgen av, samme dag Galaxy Watch lanseres, mens Telia har støtte allerede.

Annonse


Dette må du vite om Galaxy Watch med eSIM-lanseringen i Norge

9. august avslørte Samsung blant annet sin nye klokke, Galaxy Watch.

Kan handles i Morgen

Og salggsstart i Norge for klokka med LTE er førstkommende fredag:

“Fredag 28. september kommer Samsung Galaxy Watch til butikkene. En av de største nyhetene med Galaxy Watch er muligheten for eSIM som gjør at du kan bruke smartklokken til alt som krever internett uten å ha med deg telefonen. Klokken kommer i tre forskjellige design og er kompatibel med både Android- og iOS-mobiler*.”

– Med Galaxy Watch har vi tatt det neste steget i utviklingen av eSIM, gjennom et bredt samarbeid med norske operatører. Klokkene kommer med en rekke nye funksjoner og stilfullt design i rustfritt stål, der du kan velge mellom ulike remmer som matcher din personlige stil, sier Øyvind Åsen, salgssjef for wearables i Samsung Norge.

Annonse


Telenor med kalddusj til dere som tenker å handle Watch LTE i utlandet

Priser

Samsung Galaxy Watch (Bluetooth + LTE) har en veiledende pris på 3 990 kroner for Silver i 46 mm og 3 790 kroner for Midnight Black og Rose Gold i 42 mm.

Om eSIM-støtte

Telenor har støtte for eSIM i Galaxy Watch fra i morgen av, mens Telia har støttet allerede nå.

“Selv om din operatør ikke støtter eSIM ennå, kan du fortsatt benytte din Galaxy Watch med alle andre funksjoner. I Norge støtter Telia og Telenor eSIM med Galaxy Watch. Så snart din operatør støtter eSIM er det enkelt å aktivere dette via operatøren. For å holde oversikt over når din operatør er klar for eSIM, gå til Samsungs hjemmeside under Galaxy Watch – og registrer deg for å bli kontaktet når det er klart.

*Kompatibel med Android 4.4 og nyere med 1,5GB RAM eller mer, iOS 9.0 eller nyere. “

https://www.youtube.com/watch?v=ljfsNiVFm7s&list=PLhpbZcOKxtO30PotFNTR68JRho0wSKK9Q

Dette sier Samsung

Vær pålogget med eSIM

Galaxy Watch kommer med eSIM, som er et elektronisk SIM-kort innebygd i klokken. Det fungerer på samme måte som et tradisjonelt SIM-kort, bare at det ikke er nødvendig å sette inn et fysisk SIM-kort i produktet – kortet er innebygd og aktiveres digitalt. Om du er lenger enn to meter fra din mobil starter eSIM automatisk. Dermed går du ikke glipp av en viktig samtale selv om du ikke har mobilen med deg – enten du er på løpetur, ute med venner eller i et viktig møte.

Unik design med mange muligheter

Med Galaxy Watch kan du uttrykke din personlige stil. I motsetning til tidligere Gear-modeller finnes Galaxy Watch i to ulike størrelser i tre forskjellige design. Den kommer i fargene Midnight Black og Rose Gold i størrelsen 42mm og sølv i 46mm. Tilpass klokken ytterligere ved å velge urskive og klokkerem. Med standardremmer på 20mm og 22mm har du større valgmuligheter, fordi du også kan bruke klokkeremmer kjøpt i vanlige klokkebutikker.

En smart treningspartner

Galaxy Watch er også en utmerket treningspartner, med 39 ulike treningsformer, og mulighet for å legge til egne øvelser, som kan tilpasses alt fra hverdagsmosjonisten til eliteutøveren. I tillegg er det mange spesialtilpassede treningsapper, blant annet fra Under Armour – Endomondo, Myfitnesspal, UA Record og Mapmyrun (1 års premiumabonnement inkludert). Du trenger heller ikke å kjede deg når du trener, da du har tilgang til favorittmusikken din direkte i klokken via Spotify, og også offline-spillelister med Spotify Premium-konto.

Din daglige assistent

Klokken våkner samtidig som brukeren på morgenen. Da lar klokken deg vite hva slags vær det blir i løpet av dagen, forteller om dagens agenda og påminnelser. På kvelden får du en oppsummering av dagens aktiviteter. Du kan selvfølgelig velge selv hvor mye du vil at klokken skal gjøre.

 

 

Kilde:
Samsung pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse