Apple Watch 4 har 20 prosent mindre batterikapasitet enn Watch 3.
Apple Watch 4 ble lansert forrige fredag.

Annonse


Apple Watch 4 har 20 prosent mindre batterikapasitet enn Watch 3

Apple har publisert produktinformasjonsark om nye Apple Watch 4 som avslører spesifikasjonene til batteriet. Her kommer det frem at batterikapasiteten er lavere.

Mindre batterikapasitet

Vi har tidligere skrevet at iPhone XS har to prosent mindre batterikapasitet enn iPhone X. Apple selv sier at batteritiden er bedre på nykommeren, men en fersk surfetest viser det motsatte.

Så hva med Apple Watch 4 sammenliknet med Watch 3? MacRumors oppgir:

  • Apple Watch 3 (42mm): 1,34 wattimer.
  • Apple Watch 4 (44mm): 1,12 wattimer.
  • Apple Watch 3 (38mm): 1,07 wattimer.
  • Apple Watch 4 (40mm): 0,86 wattimer.

Utregnet betyr det at batterikapasiteten på 44mm-utgaven er 16,5 prosent lavere enn omtrent tilsvarende Watch 3-enhet. For den andre på 40 millimeter er forskjellen rundt 19,7 prosent enn Watch 3 som er 38 millimeter stor.

Annonse


Les vår sniktitt:

SNIKTITT: Apple Watch Series 4 LTE

Men like god batteritid, ifølge Apple

Tross mindre kapasitet, opererer Apple med samme batteritall for Watch 4. Det vil si opptil 18 timer på én lading. Vi har selv erfart at Apple er noe beskjedne i dette anslaget og at smartklokkene holder gående mye lenger.

Som MacRumors påpeker, har Apple Watch 4 en nye skjermteknologi kalt LTPO som er mer strømgjerrig paret med et nytt brikkesett som bruker mindre strøm. Dette kan være årsaken til at Watch 4 leverer like bra selv med mindre batterikapasitet.

Vi tester Apple Watch 4 og kommer selvfølgelig til å rapportere om hvor god, eller dårlig, batteritiden er. Har du en Apple Watch 4? Hva syns du om batteritiden så langt?

 

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse