Demonoid forsvant plutselig igjen.

Annonse


Plutselig forsvant Demonoid igjen

Demonoid er en torrent-tracker som har vært med i årevis og har blitt kjent for å forsvinne helt plutselig for så å melde sin tilbakekomst. Nå er tjenesten nede igjen.

Borte igjen

Det skriver TorrentFreak som melder at Demonoid er nede på grunn av tekniske problemer. Det skjer etter flere problemer den seneste tiden, senest i august da nettsiden forsvant en periode før den plutselig var tilbake.

Den siste uken er det blitt verre og har ifølge TorrentFreak vært umulig å nå nettsiden siden forrige uke. Enda verre er det kanskje at eieren er forduftet og ingen med tilknytting til Demonoid har hørt fra personen på to måneder. En av personene med tilknytting til Demonoid, forteller til nettstedet at det er uklart hva som faktisk skjer.

Personen, som bare kalles Phaze1G, sier at han og de andre venter på informasjon, men at de ikke vet mer akkurat nå.

Annonse


Lang historie

Sist gang vi skrev om Demonoid var i mars 2017. Anledningen var pirat-trackerens tilbakekomst etter to måneder fravær. Den gang var det interne problemer som var årsaken.

«Etter en lang nedetid som i hovedsak skyldes problemer med enkelte personer vi trodde vi kunne stole på, og noen personlige problemer relatert til helsen til familiemedlemmer som tok litt tid, samt penger som skulle hjelpe nettsiden ut til nye steder, er vi nå tilbake», skrev Demonoid på sine nettsider.

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse