Kom på kant med Mark Zuckerberg - nå gir Instagram-grunnleggerne seg i Facebook.
Grunnleggerne av Instagram gir seg i selskapet.

Annonse


– Kom på kant med Mark Zuckerberg. Nå gir Instagram-grunnleggerne seg i Facebook

I 2012 punget Facebook ut 1 milliard dollar, som på den tiden tilsvarte 5,7 milliarder kroner, for bildeappen Instagram. Oppkjøpet har vært en gedigen suksess for Facebook og Instagram har nå over 1 milliard brukere verden rundt.

Slutter i Facebook

Instagram-grunnleggerne Kevin Systrom og Mike Krieger får dessverre ikke vært med videre på eventyret. Duoen bekrefter i et blogginnlegg at de gir seg i Facebook.

“Vi planlegger litt fritid for å utforske vår nysgjerrighet og kreativitet igjen. Å bygge nye ting krever at vi tar et steg tilbake for å forstå hva som inspirerer oss og koble det mot hva verden trenger. Det er det vi planlegger å gjøre”, skriver Systrom i innlegget.

Uoverensstemmelser med Zuckerberg

Bloomberg, som var tidlig ute med å rapportere om duoens avgang, skriver at Instagram-grunnleggerne ikke er enige med Facebook-sjef Mark Zuckerberg om hvilken retning de skal ta appen, og at dette er årsaken til at Systrom og Krieger gir seg.

Annonse


Nettstedet tror at Instagram blir enda tettere integrert med Facebook i tiden fremover med grunnleggerne ute av bildet.

I en uttalelse beskriver Zuckerberg duoen som “ekstraordinære produktledere” og skriver at han har lært mye av dem de siste seks årene.

 

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse