iPhone XS-brukere sliter med dårlig Wi-Fi- og 4G-tilkobling.
Flere opplever at dårlig Wi-Fi og 4G med iPhone XS.

Annonse


iPhone XS-brukere sliter med dårlig Wi-Fi- og 4G-tilkobling

9to5Mac skriver at flere av iPhone XS- og XS Max-brukerne opplever at hastighetene over og tilkobling Wi-Fi og mobildata er dårligere enn forventet.

Det samme skrev vi i vår sniktitt av iPhone XS Max.

Svak tilkobling

Nettstedet siterer flere brukere på Apples offisielle forum og Reddit som skriver at de opplever at Wi-Fi og mobildataen er dårligere på de ferske iPhone-modellene enn tidligere.

Én av dem skriver at iPhone 7 Plus og en iPad (2017-modell) kobler til 5 GHz-nettverket i boligen uten problemer, men at eierens iPhone XS ikke klarer å opprettholde en stabil tilkobling. Løsningen for denne brukeren er å bytte til 2,4 GHz-nettet. En annen skriver at 4G-tilkoblingen er svært ustabil på en iPhone XS Max og at den ofte har null dekning og søker etter nettverk.

Annonse


Kan trolig fikses i iOS

Nettverksbloggen WiWavelengths tester viser at iPhone XS og XS Max leverer svakere radiofrekvensytelse enn tidligere modeller fra Apple. Ifølge bloggen er flere av problemene relatert til antennen.

Det er usikkert om dette kan fikses gjennom en programvareoppdatering til iOS, men WiWavelength skriver at oppdateringer fra Apple og mobiloperatørene kan endre hvordan basisbåndet samhandler med nettverkene. Dog legger de ikke skjul på at en maskinvareendring er det mest optimale, men det spørs om det er aktuelt for Apple på dette tidspunktet.

Bloggen skriver at det kan være lurt å vente litt slik at man avdekke hvor mye og hvor ofte disse nettverksproblemene oppstår.

Opplever du dette problemet på din iPhone XS?

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse