Apple sier batteritiden på iPhone XS er bedre enn iPhone X. Denne testen viser det motsatte.
iPhone XS gjør det dårligere enn iPhone X i batteritest.

Annonse


Test avslører: iPhone XS-batteritiden er dårligere enn iPhone X

Apple har krympet batterikapasiteten med 2,2 prosent fra iPhone X (2716 mAh) til iPhone XS (2658 mAh), men hevder samtidig at batterilevetiden er bedre på den nye modellen.

iPhone XS Max best

Tom’s Guide har testet batteritiden på nykommerne og selv om iPhone XS Max leverer bedre enn gjennomsnittet i klassen, er batteritiden på duoen svakere enn iPhone X.

Om testen:

Testen involverer konstant surfing på nettet med skjermen satt til en lysstyrke på 150 nits. Automatisk lysstyrke og True Tone er deaktivert. Samtlige modeller kjører på det samme nettverket, fra T-Mobile, og Tom’s Guide bruker signalforsterkeren T-Mobile 4G LTE CellSpot for å sørge for full signalstyrke.

Annonse


Knuses av Android-mobilene

Så hva med resultatene? Vel hverken iPhone XS eller XS Max kan hamle opp med Android-konkurrentene Huawei P20 Pro, Google Pixel 2 XL, Samsung Galaxy Note 9 og OnePlus 6, men Max-modellen ligger over gjennomsnittet på 9 timer og 48 minutter.

iPhone XS holder det gående i 10 timer og 38 minutter, mens iPhone XS sa stopp etter 9 timer og 41 minutter, altså under gjennomsnittet. Statusen for begge er at batteritiden, basert på Tom’s Guides tester, er svakere enn iPhone X som i tilsvarende test presset 10 timer og 49 minutter ut av batteriet.

Testen reflekteres ikke nødvendigvis av bruk i praksis, men gir likevel en pekepinn på hvor god batteritiden er. Av denne batteritesten å dømme, er iPhone XS og XS Max ikke bedre enn fjorårets iPhone X.

 

Kilde:
Tom’s Guide

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse