Avslørte hemmelighetene Apple ikke ville fortelle deg om nye iPhone
Apple fortalte ikke at iPhone XS har redusert batterikapasitet sammenliknet med modellen fra i fjor.

Annonse


Avslørte hemmelighetene Apple ikke ville fortelle deg om nye iPhone

Apples nye iPhone XS og XS Max-telefoner ble offisielt lansert i går, og som vanlig ble disse kort tid etter åpnet og dissekert av entusiaster på Internett – i dette tilfellet av iFixit.

Lik forgjengeren

De nye telefonene er, ikke overraskende, temmelig like den forrige generasjonen iPhone-telefoner, men den som har øye for detaljer vil kunne se en og annen forskjell.

Den største nyheten sammenliknet med forrige generasjon er batteriet. Mens iPhone X fra i fjor hadde to battericeller med en totalkapasitet på 2 716 mAh, har iPhone XS en enkel L-formet battericelle med en kapasitet på 2 659 mAh.

Annonse


Til tross for at batterikapasiteten har gått ned, hevder Apple at batterilevetiden er bedre enn hva den var for iPhone X sitt tilfelle.

XS Max har imidlertid to battericeller med en totalkapasitet på 3 179 mAh. Dette er i og for seg ikke dårlig, men det er merkbart mindre enn kapasiteten til Samsungs Note 9 og Huaweis P20 Pro, der begge har batterier med kapasitet på 4 000 mAh.

Ikke mer motstandsdyktig mot vann og støv

iFixit kunne ikke finne noen tegn på at Apple har forbedret telefonenes mostandsdyktighet mot vann og støv. Dette til tross for at iPhone XS og XS Max har fått den bedre IP68-ratingen. Videre skriver iFixit at Apple tilsynelatende produserer flere og flere av komponentene selv. Nytt i år er at strømstyringschipen er produsert av Apple selv.

Avslutningsvis skriver iFixit at det foreligger noen få kosmetiske endringer. Blant annet stikker kameraet litt lengre ut enn tidligere.

Kilde:

iFixit

Hva synes du om at batterikapasiteten til iPhone XS er redusert sammenliknet med batterikapasiteten til iPhone X? Fortell oss i kommentarfeltet under!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse