Twitch var en av de mest populære appene i Kina - så ble den blokkert.
Twitch er tydeligvis ikke ønsket i Kina.

Annonse


Twitch var en av de mest populære appene i Kina – så ble den blokkert

I forbindelse med Asia Games forrige måned, spratt strømmetjenesten Twitch opp på applisten i Kina. Faktisk lå den på tredjeplass i App Store i landet.

Men like raskt som den gjorde byks på listen, forsvant den fra appbutikken.

Ble blokkert

Det melder nettstedet Abacus som skriver at Twitch-nettsiden ikke er tilgjengelig og at appen er fjernet fra App Store. Twitch bekrefter også at tjenesten er blokkert i Kina, men ønsker ikke å gå i detalj på hva som har skjedd.

Blokkeringen av Twitch føyer seg inn i rekken med andre apper og tjenester som er blokkert i landet. Fra før er det kjent at Faceook, Twitter, YouTube og Google for det meste er utilgjengelig i Kina. Samtidig er det blitt kjent at Google utvikler en dedikert og sensurert søkemotor for landet, noe som ikke akkurat er blitt tatt godt imot av ansatte i selskapet.

Annonse


Hva syns du om at Kina blokkerer Twitch?

 

Kilde.
Abacus

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse