Amazon-lekkasje avslører to nye Alexa-produkter.
Dette er Amazonz kommende Alexa-basskasse.

Annonse


Amazon-lekkasje avslører to nye Alexa-produkter

Tidligere denne uken siterte vi CNBC på at Amazon har planer om å utvide Alexa-porteføljen betraktelig i form av integrering i dagligdagse produkter.

To nye Alexa-dingser

Nå tyder en lekkasje på at indikasjonene stemte: nettstedet Pocket-lint oppdaget i dag tidlig to annonser for henholdsvis en trådløs basskasse og en smartkontakt som begge er Alexa-drevne med den hensikt å gjøre integrasjonen av Alexa mer tilgjengelig i hjemmet.

Amazon Echo Sub er en basskasse som ifølge Amazon plugges inn og kobles til Echo gjennom Alexa-appen. Den fremstår som en utvidelse for den allerede eksisterende Echo-serien, men tilbyr nå i tillegg til Alexa-integrasjonen en basstyrke på 100 watt. Echo Sub kommer tilsynelatende i ulike farger, og prisen er på Amazon.co.uk oppgitt til 75 pund.

Egen smartplugg

Amazon Smart Plug er på en annen side en smartkontakt som plugges i veggen, og tilbyr ved hjelp av Alexa-integrasjon å legge opp til muligheter for stemmekontroll på enhver veggkontakt. Gjennom Alexa-appen vil man kunne kontrollere smartpluggen, og smartfunksjonene vil tillate automatisering av dagligdagse prosesser, eksempelvis å slå av og på lamper og lys, kaffemaskin og andre enheter som faller naturlig inn.

Annonse


Lekkasjen tyder videre på at produktene vil være tilgjengelig fra 11. oktober, men dette må tas med en klype salt.

 

Kilde:
PocketLint

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse