iPhone Xr har bedre batterilevetid enn Xs Max - slik er batteriene
Xr lanseres ikke før 26. oktober (kan forhåndsbestilles 19. samme måned), er den rimeligste av de nye modellene, men har best batterilevetid grunnet en svakere skjerm.

Annonse


iPhone Xr har bedre batterilevetid enn Xs Max – batteriene avslørt

Det er avslørt flere spesifikasjoner rundt Xs, Xs Max og kommende Xr.

Xs har mindre batteri enn X

Apple nevner aldri mAh eller RAM-mengde, men siden kinesiske myndigheter krever informasjonen, for så å offentliggjøre den, så får vi vite det likevel før noen åpner dem.

Xs har et batteri på 2658 mAh, noe som faktisk er 2,2 prosent mindre enn de 2716 mAh som Apple utstyrte fjorårets X med.

Se hvor mye raskere iPhone XS er enn iPhone X i 4G-nettet

Annonse


Har gjort det før

Dette er dog ingenting nytt: Apple har tidligere også krympet batteriene på nye modeller i stedet for å gjøre dem større, stikk i strid med trenden på Android-leiren. Likevel leverer Xs 30 minutter lenger batterilevetid takket være iOS 12 og andre forbedringer.

Xs Max har den største skjermen på noen Apple-mobil med en Super Retina-skjerm på 6,5 tommer. Denne har et batteri på 3171 mAh-batteri noe som igjen betyr at den har et batteri som er 16,8 prosent større enn fjorårets X. Xs Max varer opp til 90 minutter lenger enn X.

Annonse:

Xr har best batterilevetid

Så var det “billigmodellen” da, den som lanseres i oktober. Denne enheten har ifølge Apple den lengste batteritiden av alle iPhone-modeller de har proudsert takket være et panel på 6,1″ og med 1792 x 828 oppløsning. Batteri: 2942 mAh, noe som er over 10 prosent mer enn Xs.

Hva angår RAM har Xr 3GB, mens Xs og Xs Max begge er utstyrt med 1GB mer enn X og derfor har 4GB.

Med Xs lover Apple opp til 12 timer nettbruk, Xs Max opp til 13 timer og Xr opp til 15 timer. Samtlige nye modeller kan hurtiglade til 50 prosent på 30 minutter.

Følg oss på Instagram:

https://www.instagram.com/p/Bn43XOugAPX/?taken-by=itavisen.no

 

Kilde:
Mydrivers

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse