Er det slik iPad Pro 2018 blir?

Annonse


iOS 12-beta avslører at nye iPad-er kommer i høst

I går kunne utviklere laste ned iOS 12.1-beta som dermed ble tilgjengelig kort tid etter at den stabile utgaven av iOS 12 ble lansert.

Bekreftes i betaen

9to5Mac har lastet ned, installert og rukket å ta et dypdykk ned i den ferske betautgaven, og de har selvsagt funnet noe interessant. En undersøkelse av Setup-appen, dette er appen som kjører når man setter opp en ny enhet, avdekket identifikatoren “iPad2018Fall”.

Nettstedet skriver at tidligere utgaver av Setup-appen kun inneholdt identifikatorer for 2018-iPhonene, som blir tilgjengelig i butikkene førstkommende fredag.

“Det betyr at appen er oppdatert for å lære brukerne hvordan de bruker de nye gestene på en ny iPad-modell som skal lanseres i høst”, konkluderer 9to5Mac.

Annonse


USB-C og med Face ID

Det har i lang tid versert rykter rundt nye iPad-modeller og det er sterke indikasjoner på at disse blir tilgjengelig i høst. Trolig skjer det i oktober. Ifølge ryktebørsen får iPad Pro Face ID og USB-C med en hurtiglader i esken, i tillegg til et nytt design med smale rammer, kraftigere brikkesett og bedre kamera.

Har du planer om å kjøpe iPad Pro i høst?

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse