Evernote sparker 15 prosent av staben.
Evernote er nødt til å avskjedige 54 ansatte.

Annonse


Det ser ikke lyst ut: Evernote sparker 15 prosent av staben

For to uker skrev vi om ryktene rundt Evernote, utvikleren av den populære notatappen med samme navn, som hevdes å slite økonomisk. Disse ryktene får mer vann på møllen med nyhetene om at selskapet har sparket titalls personer.

15 prosent må gå

TechCrunch skriver at 54 ansatte i Evernote denne uken har beskjed om at de er avskjediget. Informasjonen ble gitt av selskapets toppsjef, Chris O’Neill, under et møte i går. 54 personer tilsvarer rundt 15 prosent av Evernotes arbeidsstyrke.

Under møtet fortalte O’Neill at selskapet ikke hadde noe annet valg enn å kvitte seg med så mange ansatte.

“Det var et tøft, men nødvendig valg”, skriver Evernote-sjefen i brevet der han offentliggjør nyheten.

Annonse


“Som dere har hørt meg snakke om de seneste månedene, har jeg satt ekstremt aggressive mål for året. Vi har økt betraktelig dette året, men samtidig har vi investert for langt frem av den veksten. Vi må raskt tilpasse oss når deler av vår strategi ikke møter til våre forventninger. Fremover skal vi effektivisere enkelte funksjoner og vil fortsette investeringene for å få fart på ting som produktutvikling”, skriver han.

Flere toppledere har gitt seg

Uansett virker det problematisk for selskapet. De seneste månedene har flere toppledere har sagt opp. Det inkluderer teknisk sjef Anirban Kundu, økonomisjef Vincent Toolan, personalsjef Michelle Wagner og produktsjef Erik Wrobe.

Selskapet har ikke ønsket å kommentere saken overfor TechCrunch.

Bruker du Evernote?

 

Kilde:
TechCrunch

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse