Se hvor mye raskere iPhone XS er enn iPhone X i 4G-nettet.
Bedre antenneteknologi sørger for solide hastighetsøkninger.

Annonse


Se hvor mye raskere iPhone XS er enn iPhone X i 4G-nettet

Tall fra hastighetsmåleren SpeedSmart viser at Apple har fått sving på mobildatahastighetene i iPhone. Testene utført i tre ulike mobilnettverk i USA, avslører store forskjeller mellom fjorårets iPhone X og nykommeren iPhone XS.

Få også med deg: Disse bildene er knipset med iPhone XS.

Stor forskjell

Som du selv kan se i bildet under, parkeres iPhone X av XS. I AT&Ts nett laster iPhone XS ned med en hastighet på 72,34 Mbps mot 27,67 Mbps for iPhone X. Forskjellene er tilsvarende hos T-Mobile og Verizon.

iPhone XS drar selvsagt nytte av 4×4 MIMO-antennen som ikke er tilgjengelig på tidligere smarttelefoner fra Apple. iPhone XS og XS Max er de første modellene med teknologien og de drar også nytte av radioteknologier som QAM og LAA som sørger for høyere hastigheter og bedre rekkevidde.

Annonse


iPhone X, 8 og Plus, samt kommende iPhone XR har 2×2 MIMO-antenne.

 

Kilde.
SpeedSmart

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse