Linus Torvalds tar seg en pause for å arbeide med sin personlighet
Linux-skaperen trekker seg tilbake for å jobbe med oppførselen sin.

Annonse


Linus Torvalds tar seg en pause for å arbeide med sin personlighet

Linux-skaperen annonserte på søndag lanseringen av Linux 4.19 release candidate 4, men samtidig avslørte han at han for en periode trekker seg tilbake fra ansvarsområdene sine. Dette for at han skal kunne jobbe med sin personlighet.

Beklager oppførselen sin

I hans uttalelse på søndag skriver han at han beklager at han gjennom livet ikke har forstått følelser. Dette med bakgrunn i at han har skrevet særdeles krasse e-poster – hvilket han betegner som både uprofesjonelt og unødvendig.

Videre ber Linus om tilgivelse fra de personene han har såret og de han muligens har drevet vekk fra utviklingen av Linux som følge av hans oppførsel.

Greg Kroah-Hartman tar over

Linus skriver videre at han har har bedt Greg Kroah-Hartman, en av Linux’ sjefsutviklere, å ta over Linus’ ansvarsområder i perioden han er borte. Avslutningsvis skriver Linus at han ikke er utbrent og at han ser frem til å komme tilbake for å utvikle Linux videre.

Annonse


I tillegg til å annonse sin midlertidige tilbaketreden, kunne Linus avsløre en ny oppførselsprotokoll for Linux-prosjektet.

Kilder:
Linus Torvald
Phoronix

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse