Galaxy Note 9 tok fyr i veska til en kvinne
Kvinne påstår at hennes Galaxy Note 9-telefon selvantente i veska hennes.

Annonse


Galaxy Note 9 selvantente i veska til en kvinne

En kvinne påstår at hennes telefon, en Samsung Galaxy Note 9, plutselig selvantente i veska hennes.

Viser til Galaxy Note 7-marerittet

I søksmålet mot Samsung angående det som skal være den første hendelsen vedrørende en selvantennende Galaxy Note 9, viser saksøkeren, Diane Chung, til problemene Samsung hadde med Galaxy Note 7.

Marerittet Samsung opplevde i 2016 førte til at selskapet måtte dumpe godt over 2,5 millioner enheter. Galaxy Note 7 selvantente så ofte at de blant annet ble forbudt å ta med seg på fly.

Om det nå viser seg at Galaxy Note 9 har det samme problemet, vil Samsung slite enda mer – spesielt med tanke på at selskapet sliter med å få solgt sine Galaxy S9-telefoner.

Annonse


Var i heisen da telefonen selvantente

Ifølge den uheldige kvinnen var hun i en heis da hennes telefon plutselig ble ekstremt varm. Hun sluttet å bruke telefonen og puttet den i veska hennes. Like etter hørte hun piping og fresing før det til slutt kom tjukk røyk ut av veska hennes.

I sakspapirene står det at kvinnen prøvde å tømme veska si. Dette resulterte i at hun brant fingrene sine da hun tok tak i den rykende telefonen. Innesperret i heisen begynte kvinnen å få panikk, og den tjukke røyken gjorde det ifølge kvinnen vanskelig å se.

Da heisen endelig kom frem til lobbyen sparket hun telefonen ut av heisen, men mobilen stoppet ikke å ryke før en annen person tok tak i den med et håndkle og slapp den ned i ei bøtte med vann.

Krever salgsstopp og erstatning

Selvantenningen førte til at kvinnen ikke fikk kontaktet klientene sine. I tillegg førte det til at alt i veska hennes ble ødelagt.

Ifølge kvinnen burde Samsung ha visst at telefonen hadde en defekt. Følgelig krever hun både salgsstopp og en hittil ukjent sum i erstatning.

Samsung kjenner ikke til liknende hendelser

Samsung har svart at de “ikke har mottatt noen rapporter om liknende hendelser relatert til Galaxy Note 9 og at de etterforsker hendelsen”.

Så får man for Samsungs del håpe at dette bare var et engangstilfelle.

Kilde:

New York Post

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse