Du trenger ikke betale for å spille Fortnite på Nintendo Switch
Du trenger ikke abonnere på Nintendos onlinetjeneste om Fortnite er det eneste onlinespillet du spiller.

Annonse


Du trenger ikke betale for å spille Fortnite på Nintendo Switch

Nintendo lanserer som kjent sin onlinetjeneste neste uke. De som kun bruker Switch til å spille Fortnite trenger imidlertid ikke å bekymre seg for nok en årlig utgift – for å spille det populære battle royale-spillet trenger du nemlig ikke å abonnere på Nintendos onlinetjeneste.

Onlinetjenester forutsetter i utgangspunktet et abonnement

På sin egen FAQ-side skriver Nintendo at Nintendo Switch Online er nødvendig for å kunne utnytte onlinemulighetene til flere spill. Blant spillene som krever at man abonnerer på Nintendo Switch Online finner man spill som Splatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe, ARMS og Super Smash Bros. Ultimate.

Gjelder ikke Fortnite

Imidlertid avslører Nintendo at det er et unntak for Fortnite. På deres nettside skriver de nemlig at “noen spill, slik som Fortnite, kan spilles uten at man trenger å abonnere på Nintendo Switch Online”.

Den japanske spillkjempen skriver ikke noe om hvorfor det er gjort et unntak for Fortnite. Vi antar likevel at det har en sammenheng med at Fortnites spillservere blir driftet av Epic Games og ikke Nintendo.

Har du prøvd Fortnite til Nintendo Switch? Fortell oss i kommentarfeltet under!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse