Dette er produktet Apple aldri burde ha avslørt så tidlig
Det forventes også AirPods som kan lades trådløst, men det ser ikke ut til at disse kommer før Apple har sin egen ladepute.

Annonse


Apple klarer ikke designe AirPower – skrapes trolig til fordel for et nytt og mystisk produkt

Varmeproblemer skal være en av de store utfordringene til Apple med AirPower.

Apple får det ikke til

Ladematta ble avslørt sammen med iPhone X september i fjor, og etter det vært helt stille. Alle regnet jo med at Apple kom til å lansere produktet før eller siden – jeg kan ikke huske at Apple i nyere tid har annonsert et produkt, for så å skrape det.

AirPods ble riktignok utsatt grunnet utfordringer i forhold til perfekt lyd-synkronisering per ørepropp, men de fikk det til slutt til.

Nå har det altså gått ett år siden Apple annonserte AirPower, og vi har ikke hørt noe mer, og enda verre: Apple har fjernet nesten alle hentydninger til produktet fra egen nettside.

Annonse


Mer enn bare et varmeproblem

Uansett er dessverre ikke varmeproblemene det eneste Apple sliter med å få under kontroll. Enhetene har også problemer med å kommunisere seg i mellom, samt at enhetene ikke alltid starter å lade, lader for sent og rapporterer feilaktige lade-nivåer.

Spesielt kommunikasjonen mellom Apple Watch og AirPod, mot iPhone (som følger med lade-nivået til alle enheter) skal være problematisk.

Et annet problem, som om ikke alt dette var nok, er at lade-elementene er plassert oppå hverandre fordi selve enheten er så liten. Apple må trolig gjør enheten tykkere og større, men dette sitter veldig langt inne hos designerne i selskapet som bestemmer mye.

Dropper trolig produktet

Det er nå lite sannsynlig at produktet kommer i år – faktisk ryktes det fra Apple Campus at varemerket i stedet skal brukes på et helt nytt produkt, med helt nye funksjoner vi ikke har hørt om enda.

Avsløringen av dette produktet er ventet våren neste år. Disse ryktene høres mer ut som noe som er en plantet Apple, enn bare en lekkasje, spesielt fordi Apple nå har skrudd opp forventningene til våren neste år.

 

Sonny Dickson

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse